365

Het zijn hectische tijden. Omzet en cashflow zijn de belangrijkste drivers. Je moet je daar als bedrijf op de korte termijn zeker op focussen. Groot gelijk, doe ik ook.

Maar wanneer vraag je jezelf dan af of de ingeslagen weg wel de juiste is, en waar gaan we eigenlijk naar toe? Zitten we nog wel in de juiste bedrijfstak, hebben we de juiste producten? En de juiste klanten? Bij het beantwoorden van deze vragen kan gribling365 u ondersteunen. En als de vragen beantwoord zijn, faciliteert gribling365 u bij het zetten van de eerste stappen.

gribling365 is een nieuw bedrijf dat organisaties helpt een nieuwe horizon te vinden

Allereerst voor mij als persoon, en voor de dingen waar ik voor sta. Ik ben gepassioneerd, toegankelijk, transparant en helder. Ik kan als geen ander verbinden, vertalen en vertellen, en mensen en organisatie een nieuwe horizon geven. Met die nieuwe horizon gaan we op reis en genieten en verwonderen ons tijdens de reis.

En ik kijk daarvoor verder dan anderen, oftewel 365 graden rond, en altijd , oftewel 365 dagen. Ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe dingen, kansen, gebeurtenissen. Werkend met Blue Ocean principes, de wereld rond. Ik daag daarbij de huidige situatie uit, bevraag de status quo.

Ik put daarmee uit mijn basis. Ik noem die de 7k’s: kennis, kennissen, kwaliteit, keuzes, kern, kracht en kwantiteit.

Kennis van de uitdagingen in de markt voor onze klanten, kennissen in de vorm van een bestaand netwerk, de natuurlijkheid van het creeren van nieuwe netwerken en het kunnen binden van interne organisaties (CO), kwaliteit in plan en uitvoering, en keuzes op basis van een punt op de horizon.

Dit alles vanuit de ware kern van bedrijf, medewerker en mezelf. Kracht vanuit geloof in dingen. Het resultaat in ook meetbare kwantiteit: omzet, groei, winstgevendheid, innovatiekracht etc.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s